Antena Căutare

VIDEO / Maicutele-vedeta, "colege" cu Lady Gaga si Elton John

Calugaritele unei manastiri franceze au devenit "colege" cu Lady Gaga, Elton John, Rolling Stones sau Amy Winehouse! Maicutele vor figura, alaturi de toate aceste vedete, in catalogul unei mari case de discuri, pentru un album de imnuri religioase. Toate acestea, fara a parasi insa manastirea unde traiesc in deplina izolare.

Vocile pure ale calugaritelor de la manastirea de langa Avignon i-au fermecat pe expertii care cautau un cor religios feminin. Maicutele s-au aflat in competitie cu peste 70 de grupuri muzicale calugaresti din toata lumea. Si le-au intrecut pe toate, fara sa se straduiasca mai mult decat o fac in fiecare zi, in capela manastirii.

Contractul nu a schimbat, insa, nimic in viata maicutelor. Ele apartin unui ordin monahal intemeiat inca din secolul al saselea, care le impune sa se izoleze total de lumea din afara manastirii. Ele pot avea relatii cu strainii doar printr-un grilaj. Chiar si presedintele casei de discuri a trebuit sa se supuna acestor reguli la semnarea contractului.

Intrebarea nu e ce simtim cand cantam, intrebarea e cine suntem si pentru cine cantam. Dar daca vreti sa va spunem ce simtim cand cantam, raspunsul este bucurie, pace si iubire - iubire pentru Dumnezeu, care este mereu prezent in vietile noastre.

Bineinteles, inregistrarea a fost efectuata chiar in manastire si, pentru a reduce la minimum amestecul strainilor, maicutele si-au realizat singure clipul video si coperta albumului. Dat
fiind ca ele au facut si legamantul de saracie, beneficiile sunt destinate doar cheltuielilor curente ale manastirii.

Oceanul de sub Lacul Rosu... S-au furat foliile de cupru de pe acoperisul Mausoleului din Parcul Carol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x