Antena Căutare

VIDEO! Masina furata cu caruta

Trei hoti de fier vechi din Targoviste ar putea cistiga titlul de cei mai neinspirati cu putinta. Si-au pus in gand sa fure o Dacie, care de mult nu mai fusese miscata din fata blocului. Cele trei minti nu prea luminate s-au chinuit cit s-au chinuit si au gasit o solutie: au furat mai intii o caruta, ca sa poata fura cu ea Dacia. Politistii i-au prins pe cei trei in timp ce se sfortau teribil sa urce Dacia in atelaj.

Cei trei hoti au planuit lovitura in cel mai mic detaliu si nu s-au lasat descurajati de nimic. Nici de faptul ca au furat o caruta cam subreda.

Cu cateva suduri in plus, caruta a devenit numai buna de carat o Dacie. Dar aseara, cand a venit momentul mult asteptat, planul hotilor a fost dejucat de un mic detaliu - greutatea masinii.

Hotii ar fi trebuit sa se gandeasca sa mai fure si o macara. Dupa minute bune de efort, abia reusisera sa urce roata din spate a masinii in caruta. In tot acest timp au fost vazuti de mai multi oameni. Intamplator, unul dintre ei il stia pe proprietarul masinii.

Oricum, efortul hotilor a fost rasplatit cu o noapte de odihna in arestul politiei. Hotii risca sa stea in inchisoare intre 3 si 15 ani.

Inainte de a ajunge acolo ei vor afla astazi daca mai petrec cateva zile de odihna in arestul politiei. Cei trei vor fi dusi in fata unui procuror cu propunere de arestare preventinva pentru 29 de zile.

La audierile de aseara, oamenii legii au descoperit ca doi dintre hoti tocmai au fost eliberati din inchisoare, unde au stat inchisi tot pentru furturi.

Summitul G20: Pestisori aurii, utilizati la testarea puritatii apei din toalete... VIDEO! Implozie ratata: Un cos de fabrica s-a prabusit in partea opusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x