Antena Căutare

VIDEO! Minune intr-o fantana din Buzau: Apa are 47 de grade Celsius!

Apa dintr-o fantana din Buzau, comuna Zidurile a devenit peste noapte izvor termal. Un adevarat fenomen, ar spune unii. Proprietarii sunt insa foarte suparati. Au fantana in curte dar ei trebuie sa mearga la vecini dupa apa. Asteapta sa afle de unde a pornit totul si daca o sa mai aiba vreodata apa rece in fantana.

Un barbat din, judetul Buzau, scoate de cateva zile apa clocotita din fantana. Minunea a fost descoperita in urma cu o saptamana. Timp de 50 de ani, nea Burlacu a scos din fantana lui numai apa rece ca gheata. Acum apa este clocotita. Nici cand a vazut el nu i-a venit sa creada. Si totusi. din fantana ies aburi mai ceva ca la sauna. Oamenii din sat au ramas muti de uimire. Toti au venit, rand pe rand, sa vada schimbarea. Reprezentantii Directiei Apelor Buzau au luat probe din apa fierbinte si urmeaza sa stabileasca daca fantana s-a transformat peste noapte intr-un izvor termal.

Lazaroiu e "mogul": A facut o televiziune " apa de ploaie"... VIDEO! Sculpturi misterioase intr-o padure din Yorkshire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x