Antena Căutare

VIDEO: Nu ai cum să ratezi așa ceva! Un DJ a remixat „Aripile” lui Carla's Dreams. Fanii: „Mai tare ca originalul!”

Să remixezi un hit e riscant! Să faci asta cu un superhit, cum e „Aripile” lui Carla's Dreams, e ca și cum te-ai arunca direct în mulțimea fanilor pretențioși.

VIDEO: Nu ai cum să ratezi așa ceva! Un DJ a remixat „Aripile” lui Carla's Dreams. Fanii: „Mai tare ca originalul!” Galerie
Carla's Dreams

Să remixezi un hit e riscant! Să faci asta cu un superhit, cum e „Aripile” lui Carla's Dreams, e ca și cum te-ai arunca direct în mulțimea fanilor pretențioși.

DJ Asher, un brașoveam brașovean, a reușit săo facă magistral! Un sound mai alert, imixiuni de instrumente noi, tehnologie și un videoclip extraordinar de frumos - sunt ingredientele care fac din remixul piesei originale - o capodoperă! Videoclipul recompune dragostea celor care au aspirații înalte, dar și care mai își mai „au ceva de spus” după ce povestea pare să se fi sfârșit.

Peste 300.000 de fani au ascultat remixul, iar reacțiile au fost pe măsură. Unii au apreciat originalitatea clipului, iar alții au fost de-a dreptul extaziați:„Mai tare ca originalul!”.

Vouă vă place?

Cum obții un breton fără să te tunzi! Îți va lua câteva minute. VIDEO... 2.000.000 de telespectatori ne-au urmărit! Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x