Antena Căutare

VIDEO! Părinții au fost ÎNGROZIȚI! Ce s-a întâmplat, noaptea, în camera unui bebeluș de zece luni

O familie din Ohio a avut parte de o experieță terifiantă în momentul în care au auzit în camera fetiței lor de zece luni o voce de bărbat care țipa la cea mică.

O familie din Ohio a avut parte de o experieță terifiantă în momentul în care au auzit în camera fetiței lor de zece luni o voce de bărbat care țipa la cea mică.

Heather si Adam Schreck au montat o cameră video și un monitor în încăperea în care stă bebelușul lor, pentru a-l putea supraveghea de la depărtare.

Uluiți de ceea ce auzise, dar fără să găsească pe cineva în cameră, aceștia au privit imaginile de pe cameră au observat șocați că aceasta se mișca singură prin camera micuței. Mai mult, in microfon se auzea o voce de barbat care striga: “Trezeste-te, copile!”

Dupa ce si-au dat seama ce se intampla, cei doi au oprit imediat monitorul. Un hacker patrunsese in casa lor prin intermediul monitorului video din camera copilului. Acesta nu doar ca putea vedea ce se intampla in incapere, dar ii si vorbea micutei de 10 luni.

Dupa ce au facut plangere la Politiei, cei doi au fost sfatuti de specialisti sa fie atenti pe viitor, sa schimbe parola mai des si sa foloseasca un program antivirus.

TEST de PERSPICACITATE: Mută un băț și rezolvă calculul! Te-ai prins? Dacă nu, află AICI!... Agricultori din toate județele, uniți-vă! S-au bagat tractoare LAMBORGHINI! Costă cât un apartament de trei camere!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x