Antena Căutare

VIDEO! Azi vedem cu miile! Uite cum arăta prima reclamă din lume, difuzată la tv!

Astăzi publicitatea sărbătoreşte 73 de ani de la prima reclamă din lume difuzată la TV. Se întâmpla pe 1 iulie 1941 în SUA iar spotul a durat doar 10 secunde.

Astăzi, publicitatea sărbătoreşte 73 de ani de la prima reclamă din lume, difuzată la TV. Se întâmpla pe 1 iulie în 1941, în SUA, iar spotul a durat doar 10 secunde.

Reclama prezenta compania Bulova, un producător de ceasuri şi bijuterii fondat în New York. Spotul de doar 10 secunde este foarte simplu: „America aleargă în ritmul Bulova”, spune o voce, iar în imagine apare o grafică ce înfăţişează conturul Statelor Unite colorat în gri, pe un fundal negru şi având un ceas Bulova în mijloc.

Costul pentru difuzare a fost unul extreme de mic, de 9,4 dolari. Reclama Bulova a fost difuzată pe NBC la ora 14:29, înainte de un meci de baseball.

Vezi VIDEO aici!

I-au trecut prin corp 4.000 de volți! Un coleg s-a urcat după el și l-a resuscitat, acolo, pe stîlp! Cea mai bună poză ... VIDEO TERIFIANT! Au reparat o gaură din fuselajul avionului cu BANDĂ ADEZIVĂ, care S-A RUPT în timpul zborului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x