Antena Căutare

VIDEO! Atentiune, atentiune! Solutia pentru lipsa locurilor de parcare: o masina care se pliaza

Locurile de parcare sau mai bine spus, lipsa lor, reprezinta cel mai mare chin al soferilor. Odata ajunsi la destinatie cei mai multi sunt irascibili si fara niciun chef, dupa ce au cautat un loc in care sa-si lase autoturismul in siguranta. Acest cosmar ar putea lua sfarsit si nu sunt doar vorbe-n vant. S-a gasit o solutie: masina care se pliaza perfect intr-un loc mic, mic de tot

Inventia vine din partea spaniolilor si a americanilor, care s-au hotarat sa faca o masina care, atentie, se pliaza. Facuta initial petru Europa, Hiriko va fi vazuta, din 2013 si in orase din Statele Unite. Este o masina electrica, insa noutatea vine din faptul ca se poate plia si se face mica, astfel incat sa poata fi parcata in locuri dintre cele mai stramte.

Mai mult, mini-masina va fi produsa in primavara acestui an. Bine, asta dupa ce va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva din martie 2013. Hiriko Fold este cu 20 de centimetri mai mica decat Smart Fortwo, iar pentru a putea intra intr-un spatiu de parcare mai mic de 1,5 metri are la mijloc o imbinare ce ii permite sa fie micsorata, iar rotile pot fi rotite pana la 60 de grade, astfel incat parcarea sa se faca foarte usor.

Masina nu va prinde mai mult de 50 de km/ora, iar bateria se incarca in circa un sfert de ora. Din pacate, la inceput, masina va putea fi doar inchiriata.

Minune in Siberia. O femeie s-a intors din morti chiar inainte de autopsie... Tratament de infrumusetare socant in Senegal: Femeile isi tatueaza gingiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x