Antena Căutare

VIDEO! Sunt identici, dar ceva îi deosebește: Experimentul care arată ce se întâmplă cu oamenii care MESTECĂ GUMĂ

Câteva perechi de gemeni au fost supuse unui experiment inedit. Același chip, aceeași vârstă, însă o deosebire majoră: unul este mai sexy decât celălalt.

Câteva perechi de gemeni au fost supuse unui experiment inedit. Același chip, aceeași vârstă, însă o deosebire majoră: unul este mai sexy decât celălalt.

Motivul? Guma de mestecat! Nu, nu e o glumă, ci este rezultatul unui studiu făcut de o echipă de cercetători, caree au descoperit că oamenii emană mai multă încredere de sine atunci când mestecă... gumă.

Cei doi au fost puși unul lângă celălalt, unul a primit guma, iar celălalt nu! Analizați de către cei din jur, o persoană din trei a considerat că cel care mesteca gumă este mai sexy și mai încrezător în forțele proprii.

VIDEO: Imagini de GROAZĂ! TORNADĂ filmată la 18 km de Bucureşti!... Încălțămintea miresei, spaima invitaților! Uite ce a ales să poarte această tânără în ziua nunții...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x