Antena Căutare

VIDEO! Un american a renuntat complet la bani si s-a mutat intr-o pestera

Ce ati zice ca de maine sa renuntati complet la bani, casa si avere si sa supravietuiti asa cel putin 12 ani? La prima vedere pare imposibil, insa un american a demonstrat ca se poate. Si inca decent, sustine el. Daniel Suelo s-a mutat in anul 2000 intr-o pestera si de atunci mananca numai fructe si seminte. Totul doar ca sa demonstreze ca banii sunt o iluzie.

"L-am cunoscut pe Daniel cu 20 de ani inainte sa renunte la bani. Si acum 10 ani, cand am auzit de asta, am spus ca e nebun. Spunea ca banii sunt o iluzie" - aceasta este marturia unuia dintre apropiatii lui Daniel Suelo, un barbat care si-a schimbat stilul de viata de la o zi la alta.

In anul 2000 Daniel a renuntat la slujba si la casa. Singurii bani pe care ii economisese, 30 de dolari, i-a abandonat intr-o cabina telefonica. Dupa aceea a disparut in salbaticie, in pesterile din statul american Utah.

Nu a mai platit taxe, nu a mai acceptat bonuri de masa, ajutor social sau orice alt fel de remuneratie. S-a stabilit intr-o pestera, in canioanele din Utah, unde se hraneste cu fructe de padure si legume salbatice.

Iar traiul in mijlocul naturii l-a inspirat pe prietenul lui sa scrie o carte intitulata sugestiv "Omul care a renuntat la bani". Cu toate ca traieste intr-o pestera, americanul nu s-a izolat de lume. A ramas un membru activ al comunitatii sale.


Foto: moonbattery.com

VIDEO! La doar 9 luni, un bebelus face tractiuni pe marginea mesei... Credinta in Dumnezeu nu mai este la moda. Cei mai multi atei sunt in Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x