Antena Căutare

VIDEO! Windsurf pe gheata, la varsta a III-a

Abia asteptati sa vina vara, sa mergeti la surf? Ei bine, nu trebuie sa va mai pastrata pentru sezonul estival, pentru ca windsurf se poate face si pe suprafata ingheatata a unui lac, de exemplu. O demonstreaza niste impatimiti ai acestui sport, oameni trecuti de prima tinerete.

Paul si Jim sunt prieteni de o viata insa ceea ce ii leaga acum, la a doua tinerete e un sport pe care nu multi s-au incumeta sa-l practice, mai ales la varsta celor doi amici. Se numeste surf pe gheata si este un exercitiu de echilibru combinat cu multa adrenalina.

Surful pe gheata este un sport extrem de greu. Placa este aproape la fel de mare si are o forma asemanatoare cu cea de skateboard insa senzatia care ti-o da gheata de sub picioare e incomparabila cu asfaltul. La finalul unei zile cu o asemenea ocupatie, cei doi amici stiu cum sa jongleze atat pe gheata cat si in fata camerelor de filmat.


VIDEO! Printre blocurile din Resita au rasarit primii ghiocei... Record: Un ton rosu a fost vandut cu peste 560.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x