Antena Căutare

VIRAL. Acest câine învață să aibă, din nou, încredere în oameni, după ce i-a fost tăiat nasul. Imaginile sunt extrem de emoționante

Violența cu care sunt tratate animalele, în ultima perioadă, mai ales în România, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva bietele de ele ne sunt net superioare.

Violența cu care sunt tratate animalele, în ultima perioadă, mai ales în România, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva bietele de ele ne sunt net superioare.

Chinurile groaznice prin care trec mii de animale, zilnic, din cauza oamenilor inconştienţi şi lipsiţi de orice fel de compasiune te lasă pur şi simplu mut. Câini desfiguraţi, tăiaţi cu sabia, opăriţi cu zmoală fierbinte sunt doar câteva dintre exemplele care ne dau fiori pe şira spinării şi trezesc revoltă.

Un caz asemănător este cel al câinelui din imagini care, din cauza unui astfel de gest barbar, a rămas fără nas. Iar oamenii au primit, din nou, o lecţie valoroasă, din care sperăm că vor înțelege ceva.

Bietul animal nu s-a dat bătut şi a reuşit să supravieţuiască în aceste condiţii şi să se acomodeze cu noua "schimbare". Ba mai mult, învaţa să aibă încredere din nou în oameni. Câinele şi-a găsit deja o familie adoptivă care-l iubeşte şi îl îngrijeşte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiţi! Cum este posibil?!... ”Au spus că am ulcer şi mi-au dat calmante!” Un bărbat a trăit cu o foarfecă în abdomen, vreme de 18 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x