Antena Căutare

Viralul începutului de an: Un puşti de 7 ani a condus 20 de kilometri, cu tatăl său beat criţă în "portbagaj"

Inconştienţa unor părinţi din China a devenit celebră pe reţelele sociale. În doar câteva zile, două fotografii şocante au fost comentate şi răspândite de mii de persoane.

Viralul începutului de an: Un puşti de 7 ani a condus 20 de kilometri, cu tatăl său beat criţă în "portbagaj" Galerie
| www.mirror.co.uk

Inconştienţa unor părinţi din China a devenit celebră pe reţelele sociale. În doar câteva zile, două fotografii şocante au fost comentate şi răspândite de mii de persoane.

În imaginile apărute pe Internet, se vede cum un copil conduce un vehicul cu trei roţi pe o şosea foarte circulată, iar tatăl său e în spate, cu picioarele în sus.

Ce s-a întâmplat? Ei bine, băiatul a venit să îşi recupereze tatăl dintr-un bar de noapte, acolo unde acesta a băut peste măsură şi nu a mai fost în stare să se deplaseze singur. Ba mai mult, incidentul s-a petrecut de nenumărate ori în trecut, copilul fiind trimis chiar de mama sa în "misiune".

Un reprezentant al poliţiei locale a confirmat veridicitatea imaginilor şi a declarat că puştiul a condus 20 de kilometri până acasă. A fost deschisă o anchetă în acest sens şi a fost sesizată Protecţia Copilului.

Urmează o perioadă dificilă pentru Balanţe! Horoscopul pentru weekend, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... Mare atenţie! Ce se întâmplă cu organismul nostru atunci când nu avem telefonul mobil lângă noi! Efectele sunt surprinză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x