Vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Ce sumă enormă a cheltuit pentru transformarea incredibilă

Blondie Bennett vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume și a cheltuit o sumă enormă în ultimii ani pentru a ajunge la aspectul mult dorit.

Blondie Bennett a cheltuit peste 100.000 de dolari în doar 4 ani pentru a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume

Profimedia

În ultimii ani, Blondie Bennett a cheltuit o sumă enormă pentru a ajunge cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Femeia și-a transformat corpul cu ajutorul exercițiilor fizice și intervențiilor estetice.

Mai mult, potrivit declarațiilor sale, ea vrea ca lumea să sa vadă că a avut operații estetice și nu e interesată de un look subtil: ”Vreau să am acel look extrem de supererou, Barbie.”

Inițial, în urmă cu 7 ani, Blondie voia doar să arate ca o păpușă Barbie, dar acum are ca scop să își crească și masa musculară, potrivit unui mini-documentar publicat pe canalul YouTube Truly.

Cât a cheltuit Blondie pentru a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume

”În ultimii 4 ani, m-am transformat în Blondie 2.0. Mai în formă, cu mai mult plastic,” a declarat Blondie. ”Am avut un facelift în ianuarie 2017. Pur și simplu nu arăta bine și eram mult prea slabă și doctorul a fost chiar surprins că am putut face față la o operație de 5-6 ore pentru că eram atât de slabă.”

Citește și: Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”. Cum arăta înainte

”Am început să mă concentrez să pun greutate pe mine. Am pus în jur de 8 kg în ultimii 4 ani, fără să iau în considerare mărimea bustului meu.”

”Ziua mea mea începe cu un antrenament. Îmi antrenez picioarele de 2 ori pe săptămână,” a continuat Blondie. ”A devenit un nou stil de viață pentru mine. Și am continuat cu intervențiile chirurgicale. Sunt ca niște mici cadouri. Îmi programez antrenamentul în funcție de operații.”

”În ultimii 4 ani, am cheltuit peste 100.000 de dolari. Nici nu știu exact cât de mult, da. Mi-am făcut un facelift, o operație la buze, mi-am schimbat implantul din buze, m-am operat la ochi, mi-am ridicat pomeții. Mi-am schimbat implanturile mamare cu unele care pot crește. Pe măsură ce creșteam în greutate, îmi creștea și bustul.”

”Prima dată am început să trag de greutăți abia puteam ridica 2.5 kg, e atât de amuzant,” a continuat Blondie.

Ea a vorbit și despre cum mărimea bustului său îngreunează uneori exercițiile fizice pe care trebuie să le facă.

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

”Eu vreau să fiu mai mare. Acum mă concentrez să îmi cresc picioarele,” a recunoscut Blondie. Femeia își găsește cu greu haine care să îi vină și, de cele mai multe ori, apelează la croitori.

Citește și: Jessy Bunny, adolescenta cu cei mai mari sâni din Europa. Cum arată acum

În mod obișnuit, Blondie se antrenează acasă, dar uneori face acest lucru și alături de prieteni pentru a-și atinge scopul de a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri