Antena Căutare

Vreau sa am paradisul meu! Preturile insulelor, in scadere cu 25 la suta

Unii viseaza sa aiba o casa, o masina, iar altii au pretentii cu mult mai mari: vor sa detina propria insula, propriul paradis. Da, este adevarat, iar pentru iubitorii de lux nu este doar un gand frumos

Ce este mai linistitor decat, dupa o viata plina de munca, sa ai un loc al tau, unde sa te poti retrage, departe de zgomot si de lume. Ei bine, nu sunt deloc putini cei care isi permit un astfel de lux. Mai ales ca si preturile insulelor sunt in scadere cu 25 la suta, ca tot este criza.

Astfel, pentru 1,96 milioane de dolari poti sa cumperi un paradis din statul New York, de 5.260 de metri patrati. Aici se afla o vila victoriana de 600 de metri, cu 10 dormitoare.

Daca nu este suficient, pentru 12 milioane de dolari poti sa achizitionezi una pe coasta Floridei, E. Sister Rock Island, localizata la cateva sute de metri de tarmul Marathon.

Si mai si, daca ai 29,3 milioane de dolari, cumpara casa lui Celine Dion, de pe o insula privata din Quebec, de 8.000 de metri patrati. Resedinta principala are 2.230 de metri si este o monstruozitate din piatra.

Shelter Island, din Montana, de 97.124 metri patrati, costa 78 de milioane de dolari si gazduieste o casa din piatra cu crama, sala de gimnastica si un domeniu de vanatoare. Aceasta este a cincea cea mai scumpa casa din SUA, avand peste 2.200 de metri patrati si aproape 1.000 de metri de terasa incalzita.

De altfel, o insula privata din Bahamas este si ea scoasa la vanzare pentru 85 de milioane de dolari, avand peste 15.000 de metri patrati. Casa construita are 11 dormitoare si 11 bai.

Tot in Bahamas se afla si insula privata Cave Cay, de vanzare pentru 110 milioane de dolari. Are peste 890.000 de metri patrati, iar accesul se face cu avionul.

Asa ca... oferte sunt pe alese, doritori sa fie!

Alegeri SUA: Barack Obama si Mitt Romney au devenit personaje in "Familia Simpson" ... Soferii din Olanda vor circula pe autostrazi fosforescente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x