Antena Căutare

Vreme caniculară în Franța. Record de temperatură

Recordul absolut de temperatură a fost înregistrat în Franța pe 26 iunie, 46 de grade Celsius în localitatea Verargues, în sudul țării.

Recordul absolut de temperatură a fost înregistrat în Franța pe 26 iunie, 46 de grade Celsius în localitatea Verargues, în sudul țării.

Potrivit serviciul naţional de meteorologie Meteo France recordul absolut a fost stabilit la 46 de grade Celsius în data de 28 iunie şi nu la 45,9 grade Celsius în oraşul Gallargues-le-Montueux.

“Este oficial: s-au atins 46 de grade în Franţa în luna iunie”, a scris Meteo France pe site-ul său.

“După controlul şi expertiza climatologilor de la Meteo France, această valoare a fost validată”, a precizat serviciul naţional de meteorologie.

Franța este a șasea țară din Europa cu cea mai mare temperatura înregistrată după Grecia (48,0 grade Celsius), Portugalia (47,4 grade), Spania (47,3 grade), Italia (47,0 grade) şi Bosnia-Herţegovina (46,2 grade).

Mărturiile pacientelor după scandalul din Mehedinți. „Doamna asistentă nu s-a purtat urât, i-a explicat că îşi face dato... Există un loc cu radiații de zece ori mai mari decât la Cernobîl și oamenii refuză să plece! Unde se află...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x