Căutare Live

Vulpița, filmare interzisă minorilor! Veronica s-a dezlănțuit cu dansul din buric | VIDEO

sVeronica, soția-vulpiță din Blăgești, a luat lecții de dans oriental și a făcut senzație cu un dans din buric extrem de senzual, totul pentru a-l impresiona pe Viorel, soțul ei. 

Veronica a făcut un dans din buric interis minorilor

Vulpița este de câteva săptămâni noua senzație a internetului, mai ales după ce tânăra și-a făcut un cont de Tik Tok și a început să-și bucure admiratorii cu tot felul de poze și de clipuri video.

De ziua îndrăgostiţilor, Veronica a vrut să-i pregătească lui Viorel o mare surpriză. Soţia-vulpiţă şi-a dorit să ia lecţii de dans oriental, ca să-l impresioneze pe bărbatul ei! S-a pregătit cât de bine a putut și apoi a făcut show de zile mari în emisiunea Acces Direct.

Viorel a fost impresionat de transformarea soției sale, dar Vulpița nu s-a oprit aici și a dorit să își etaleze mișcările de dans în fața camerelor de filmare, pentru a demonstra că se pricepe inclusiv să facă show din buric.

@veronica_vulpita_oficial

#veronicavulpita #vulpita #accesdirect #viorel #veronica

♬ Oriental - Bayram Karaduman

citește și: Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

Clipul video a fost postat pe Tik Tok, iar imaginile au devenit imediat virale, adunând mii de reacții peste noapte! Pentru cei care încă nu au aflat, Veronica Vulpița are în prezent mai bine de 280.000 de urmăritori!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce dans din buric a făcut Veronica, soția-vulpiță din Blăgești!

Detalii pe care nimeni nu le știa despre Nicu Ceaușescu. Serghei Mizil: "A inceput să bea pe ascuns, ținea băutura ... Cum arată România din spațiu! A fost surprinsă de un satelit european! Imagine inedită! Foto...
Ultimele știri