Antena Căutare

Ziua de 13 iulie a fost declarata cea mai periculoasa din an

Cifra 13 este vazuta de multi oameni ca una care atrage ghinionul, iar acum, aceasta superstitie a fost confirmata. In urma unui studiu realizat in Marea Britanie s-a demonstrat ca cea mai periculoasa zi din an este 13 iulie.

Potrivit The Telegraph, intr-o zi de 13 iulie este posibil sa se produca cele mai multe accidente, de orice natura. In ultimii doi ani, in Marea Britanie, iulie a fost luna in care s-a produs cel mai mare volum de accidentari. Dintre zilele acestei luni, cea de-a 13-a este cea care pare sa atraga cel ma mult dezastrul. 11% dintre solicitarile de despagubire in caz de accidente ale unei firme britanice de asigurari au fost facute in luna iulie.

Si zilele de vineri 13 sunt destul de periculoase. Chiar daca multi britanici isi lasa acasa masinile intr-o astfel de zi, numarul accidentelor nu scade.

La polul opus se situeaza luna ianuarie, care este cea mai sigura din an. In ziua de 31 ianuarie se produc cele mai putine accidente din timpul anului.

Foto: trinityxpressmed.com

Singurul portret oficial al reginei Elisabeta a II-a a fost expus in Australia... Gary Hunt a castigat campionatul mondial al sariturilor de pe stanci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x