Antena Căutare

 Zodia care își schimbă viața cu 180 de grade în 2018! Toamna viitoare, se va așeza la casa ei!

 Anul 2018 vine cu răsturnări de situație în legătură cu familia, cu căminul și cu carieră, iar pentru o zodie, anul care vine va însemna o răsturnare cu 180 de grade a vieții, atât în  plan personal, cât și profesional, iar în luna octombrie, e posibilă chiar și o căsătorie.

Anul 2018 vine cu răsturnări de situație în legătură cu familia, cu căminul și cu carieră, iar pentru o zodie, anul care vine va însemna o răsturnare cu 180 de grade a vieții, atât în plan personal, cât și profesional, iar în luna octombrie, e posibilă chiar și o căsătorie.


Semnele de apă, fiind niște zodii mai sensibile, z își schimbă viață cu 180 de grade în 2018 și vor resimți fiecare schimbare care are loc în viața lor, deși acelea vor fi mai degrabă unele pozitive. Însă Racii vor avea noroc cu carul, vor scoate bani și din piatră seacă și vor cunoaște dragostea adevărată.
Fluctuațiile care au loc în existența acestei zodii se întâmplă din cauza planetelor Jupiter și Pluto, doi coloși ai cerului care vor face și desface jocurile din toate punctele de vedere.
În anul 2018, Răcii reușesc să se desprindă la familia la care țin atât de mult și să își câștige independența de care au atât de multă nevoie în acest moment al vieții lor.

Așadar, Racule, fii pregătit!

S-a dat alarma în Perşinari, satul natal al lui Ion Dolănescu. Au crezut că este atac terorist... Iubești un Scorpion? Uite ce te așteaptă: "Este dominat de plăcerea fizică, iar răzbunarea lui este cea mai grea&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x