Antena Căutare

Zodia care va câstiga la Loto, anul acesta. Tu vei fi fericitul câştigător?

Nativii acestei zodii sunt simpatici, activi și magnetici, la prima vedere. Le place să fie admirați și respectați. De multe ori, nu își stăpânesc impulsivitatea și dorința de a fi în centrul atenției cu orice preț. Sunt capricioşi și volubili, mai ales în prezența persoanelor apropiate.  

Nativii acestei zodii sunt simpatici, activi și magnetici, la prima vedere. Le place să fie admirați și respectați. De multe ori, nu își stăpânesc impulsivitatea și dorința de a fi în centrul atenției cu orice preț. Sunt capricioşi și volubili, mai ales în prezența persoanelor apropiate.

Această zodie are au un talent diplomatic înnăscut, un simț negustoresc foarte puternic și o minte organizată, așa că știu cum să-și gestioneze finanțele cu succes. Mai mult, ușurința în exprimare le permite să abordeze cu succes mai multe domenii.

Anul 2016 poate să fie unul propice pentru Gemeni. Paradoxal, nu este un moment bun să faceți diverse investiții, dar este unul excelent să jucați o sumă infimă la ruletă sau la Loto. Nu vă aruncați la sume mari, șansa va veni tocmai prin investirea unei sume mici.

Testul care-ţi spune ce fel de persoană eşti. Alege una dintre feţe şi descoperă "Ești un adevărat iubitor de plăce... O copilărie în imagini. Regele Mihai așa cum nu a mai fost văzut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x