Antena Căutare

Madonna se confruntă cu probleme grave de sănătate. Rinichii și plămânii sunt primii care au cedat.

Supranumita regină a muzicii pop a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții ei la începutul acestei veri din cauza unor probleme de sănătoate foarte serioase. Cântăreața a fost internată în spital în secția de terapie intensivă, iar medicii s-au luptat pentru a-i salva viața. Iată ce a mărturisit Madonna despre clipele grele din vara anului 2023.

Colaj Madonna Galerie
Madonna se confruntă cu probleme grave de sănătate. | Hepta/ Instagram/ Profimedia

Madonna, cunoscuta artistă a muzicii pop, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat cu starea sa de sănătate în urmă cu cinci luni, atunci când a fost găsită zăcând într-o stare de inconștiență.

Vedeta internațională și-a amânat turneul mondial din vara acestui an din cauza unor probleme care i-au pus viața în pericol. Frumoasa cântăreață a fost internată de urgență și intubată, iar medicii i-au interzis să mai ia parte la concerte pentru o perioadă de timp.

Citește și: Madonna și-a amânat turneul mondial, după ce a fost găsită în stare de inconștiență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Ce probleme de sănătate i-au pus viața în pericol Madonnei

La finalul lunii iunie, artista a fost transportată de urgență la spital, deoarece a fost găsită într-o stare critică și de inconștiență. Madonna a ținut ascuns timp de cinci luni motivul pentru care a trecut prin aceste probleme, dar recent a ales să dezvăluie de fapt cu ce probleme de sănătate se confruntă.

În cadrul unui interviu, Madonna a mărturisit faptul că era pe cale să își pierdă viața în vara anului 2023. Diagnosticul pe care i l-au dat medicii este reprezentat de o insuficiență pulmonară și renală, iar singura modalitate prin care doctorii au putut s-o salveze a fost montarea unei canule prin care să îi fie administrat un medicament injectabil.

Citește și: Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate pe care le are: „Am fost la mai mulți medici”. A stat la pat două săptămâni

Insuficiența pulmonară și renală au apărut în urma unei infecții cu o bacterie foarte periculoasă care ar fi putut să ducă la deces în orice moment.

„Am fost în spital. Eram la Terapie Intensivă. Nu îmi funcționau plămânii, nu respiram singură. Rinichii mei au cedat. Am fost infectată cu niște bacterii despre care nimeni nu știe. Și există o rată a mortalității de 40%.” a fost prima declarație pe care a făcut-o artista.

Citește și: După ce a primit un diagnostic crunt, Celine Dion a dispărut din viața publică. Iată cum a fost surprinsă artista recent

„Când m-am trezit mi-am văzut toți copiii în jurul meu și m-am gândit că asta mă va salva. Copiii mei mă vor salva” a mai adăugat Madonna.

Nu doar familia vedetei a trecut prin clipe de groază, ci și apropiații și angajații acesteia. Cântăreața a povestit faptul că cei care au salvat-o au fost cei șase copii ai săi.

Citește și: Decizie tragică. La ce au recurs medicii pentru a-i salva viața unui copil care prezentase cele mai banale semne de gripă

„Mă consider Wonder Woman. Cred că pot depăși orice. Nu aveam puterea necesară. Nu aveam energie, mi-a fost luată. Așa că au trecut cele două săptămâni și abia mai aveam energie. Puteam să beau cafele (...). Nimic nu mă trezea. Nu aveam forță vitală. Copiii mei m-au salvat. M-au făcut să continui și mi-am revenit mai repede decât ar face-o majoritatea oamenilor” a povestit vedeta despre greutățile prin care a trecut în această perioadă.

În privința managerului ei, artista a ținut să povestească și despre implicarea pe care a avut-o acesta în tot acest timp.

„Managerul meu a venit la mine și plângea lângă mine. Am venit acasă de la spital două săptămâni mai târziu și nimeni nu știa când mă voi face mai bine (...). Respiram oxigen printr-o canulă prin nas, abia mă puteam ridica din pat să merg la toaletă” a mai adaugat regina muzicii pop.

Un român s-a prezentat la poliție pentru a anunța dispariția soției sale. Unde a fost descoperită l-a lăsat pe bărbat fă... Greva foamei organizată de sindicaliștii Ambulanța a încetat marți seară. Cum s-a ajuns la decizia de încetare a protest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x