Antena Căutare

Mașină de Poliție implicată în accident. Polițistă de 21 de ani, ajunsă la spital

O polițistă în vârstă de 21 de ani, din București, a fost transportată cu răni ușoare, la spital, joi dimineața, după ce mașina de serviciu, în care se afla, a fost implicată într-un accident rutier, alături de alte două autoturisme.

Mașină de Poliție implicată în accident. Polițistă de 21 de ani, ajunsă la spital
Accident cu masina de Politie

Accidentul rutier s-a produs, joi dimineaţa, în Bucureşti, între o maşină a Poliţiei şi alte două autoturisme. Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma accidentului, autospeciala de Poliţie s-a răsturnat, scrie Agerpres.

La volanul autospecialei se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, mașina avea semnalele luminoase și acustice pornite, în momentul în care aceasta a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma impactului mașina în care se aflau polițiștii s-a răsturnat pe o parte, a informat Brigada Rutieră, scrie aceeași sursă. O polițistă în vârstă de 21 de ani, din București, a fost transportată la spital, suferind răni ușoare.
În urma accidentului, a fost restricţionat traficul pe banda 1 pe Strada Năsăud, la intersecția cu Șoseaua Progresului.

Potrivit sursei citate, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Alertă de vânt puternic emisă de meteorologi. Vezi zonele vizate... O bătrână de 76 de ani l-a blocat pe hoț în cămara, până la venirea polițiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x