Antena Căutare

Mesaje și felicitări de Moș Nicolae. Cele mai frumoase urări pentru cei care își serbează onomastica

Ți-am pregătit o serie de mesaje cu felicitări pentru ziua de 6 decembrie reprezentativă Sfântului Nicolae. Sărbătorește această zi într-un mod unic, cu mesaje ilustrate pe care le poți posta pe Facebook și Instagram și trimite prin SMS sau Whatsapp persoanelor dragi.

Colaj Sfântul Nicolae Galerie
Mesaje și felicitări de Moș Nicolae. Cele mai frumoase urări pentru cei care își serbează onomastica | Shutterstock

De Moș Nicolae este legată o frumoasă legendă care s-a transmis prin viu grai de-a lungul timpului. Bătrânelul este sărbătorit de către credincioși pe data de 6 decembrie, această zi marcând trecerea sa în neființă.

Conform legendei, Nicolae a fost o persoană plină de compasiune față de cei săraci, sărindu-le în ajutor de fiecare dată când avea ocazia. Se spune că în prezent Sfântul Nicolae este bun cu cei aflați în necaz, oferind încă ajutor văduvelor și copiilor fără părinți chiar și după trecerea sa în lumea celor drepți.

Sfântul Nicolae este cel de al doilea sfânt creat de Dumnezeu, care stă Îi stă alături chiar în stânga lui, având rolul de a-i proteja pe cei mici.

Citește și: Cât costă să-l închiriezi pentru micuții tăi. Moș Crăciun chiar la tine acasă

În data de 6 decembrie 2022, mii români își sărbătoresc ziua de nume cu ocazia zilei Sfântului Nicolae, iar în momentul înserării, cei mici își lustruiesc ghetuțele pentru a primi cadourile mult dorite.

Iată cele mai frumoase idei de mesaje, urări și felicitări de Sfântul Nicolae 2023 pe care să le trimiți tuturor celor care își sărbătoresc numele miercuri, 6 decembrie.

Mesaje frumoase de Moș Nicolae pentru sărbătoriți

Unele dintre cele mai apreciate mesaje pe care le poți posta pe conturile de Facebook și de Instagram:

  • Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și că spiritul acestei zile sfinte să nu fie uita
  • Azi, de Moș Nicolae vă doresc tot ce e mai bun. Vă doresc ca această perioadă să vă aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul vostru și să puteți împărtăși tot ce aveți mai bun cu ei. Lumina în suflet și multă fericire!
  • Sfântul Nicolae a venit, cizmele ți-ai pregătit? Moș Nicolae să îți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc și succes!
  • O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!
  • Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!

Citește și: Care este povestea lui Moș Nicolae și când îl așteaptă copiii

Urări scurte de trimis prin SMS

  • La mulți ani, plini de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai parte numai de zâmbete și soare în calea ta.
  • Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!
  • De Sfântul Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
  • Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Citește și: Cum o să fie vremea de Crăciun. Ce anunț au făcut meteorologii pentru următoarea perioadă

Urări creștine de Sfântul Nicolae

  • În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie că Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!
  • Sper că Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sfântul Nicolae, să ne aducă lumină și fericire, înțelepciune și speranță și să ne facă mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor aflați în nevoie!
  • Îți urez La Mulți Ani și fie că Sfântul Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară
  • Azi fiind o mare sărbătoare, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!
  • Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Citește și: Ce cadouri nu e bine să faci de Sfântul Nicolae 2023. Atrag ghinionul și necazul în casă

Fostul soț al Oanei Radu a publicat imagini uimitoare cu cei doi. Cătălin i-a uimit pe internauți cu declarațiile făcute... Vacanța de iarnă se apropie! Când începe și cât va dura bucuria elevilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x