Antena Căutare

„Nu știu nimic de mama. Vă rog să mă contactați urgent dacă ați văzut-o!”. Mesajul disperat al unei românce din Italia

În plină pandemie de coronavirus, românii din Italia trăiesc și alte drame de neimaginat. O tânără își caută disperată mamă, despre care nu mai știe nimic din 27 martie.

„Nu știu nimic de mama. Vă rog să mă contactați urgent dacă ați văzut-o!”. Mesajul disperat al unei românce din Italia
Româncă dispărută din Italia | Facebook

Femeia ar fi vrut să se întoarcă în țară, la copii, însă nimeni nu mai știe nimic de ea.

„Bună, numele mamei mele este Iftene Elena

Ea este mama mea despre care nu mai știu nimic de pe data de 28.03.2020. Ultima dată am vorbit cu ea pe data de 27 .03.2020 la ora 23 și cateva minute. Ea era în Roma acolo lucra pe data de 27 martie. Ea a plecat din locul de muncă, eu am fost anunțată de doamna de acolo și am luat imediat legatura cu mama mea care îmi spune că este într-o gara din Roma. Am vorbit în seara de 27 martie cu ea de mai multe ori (6- 7) iar pe data de 28 martie îi suna telefonul și nu răspundea, iar seara în jurul orei 8 ea a fost activă pe Facebook, am sunat și tot nu îmi răspundea, iar de pe data 29 martie telefonul nu îi mai sună, îmi intră direct căsuța vocală.

Nu știu dacă a ajuns în Romania, nu știu nimic de ea, de aceea am pus această postare, poate cineva a vazut-o și mă poate ajuta cu informații.

Și dacă a văzut-o, vă rog să mă contactați urgent pe adresa de Facebook.

Vă rog dacă vedeți această postare să o distribuiți pentru a o vedea mai multă lume și poate așa o găsim pe mama și de a o duce acasă lângă frații mei.

Vă mulțumesc”, a scris Andreea Deea pe pagina de Facebook.


Raport ASF: Societatea de asigurare cu cel mai mare număr de petiţii înregistrate în anul 2019 este Euroins România Asig... Dramele care nu se văd! Medic român: „Îmi văd fetițele prin gard de trei săptămâni. Cea mică plângea și mă implora să îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x