Antena Căutare

(P) Compact, cușetat, compartimentat – care sunt diferențele dintre principalele modele de vestiar metalic?

Fiind un accesoriu nelipsit din majoritatea domeniilor de activitate, un vestiar metalic se pliază perfect pe cerințele specifice ale diferitelor tipuri de activități. Pentru a fi sigur că faci o investiție justificată și de lungă durată atunci când achiziționezi o astfel de piesă de mobilier, este important să cunoști caracteristicile diferitelor modele de vestiare.

(P) Compact, cușetat, compartimentat – care sunt diferențele dintre principalele modele de vestiar metalic? Galerie
(P) Compact, cușetat, compartimentat – care sunt diferențele dintre principale modele de vestiar metalic?

În general, un astfel de vestiar este utilizat în locurile în care angajații sau clienții trebuie să se schimbe din hainele de stradă într-o vestimentație specifică. Din acest motiv, vestiarele sunt folosite cu precădere în ateliere auto, restaurante, spitale, mall-uri, la piscină, saloane de masaj, saune și multe altele.

Compact, cușetat sau compartimentat – iată care este diferența!

În cazul în care nu ești sigur ce model de vestiar metalic este potrivit pentru afacerea ta, magazinul online OfficeClass îți va explica principalele diferențe dintre cele mai populare trei tipuri de vestiare. Iată care sunt acestea!

a) compact. După cum indică și denumirea lor, vestiarele compacte sunt caracterizate de faptul că ocupă foarte puțin spațiu, fiind înalte și înguste. Drept urmare, instalarea a 10-20 de astfel de piese de mobilier este posibilă chiar și într-un loc de dimensiuni mici spre medii.

b) cușetat. Un vestiar metalic cușetat are între 2 și 30 de uși și între 2 și 8 polițe. La fel ca modelul discutat anterior, acesta ocupă foarte puțin spațiu și poate fi dotat cu picioare metalice.

c) compartimentat. Utilizat cu preponderență de către cei care lucrează într-un restaurant sau atelier auto, vestiarul este ideal pentru cei care nu vor să își păteze hainele de zi. Piesele compartimentate curat / murdar sunt prevăzute cu un perete despărțitor, menit să separe cele două tipuri de haine.

Ce alte tipuri de vestiare există?

  • Cu uși Z. Atunci când spațiul nu îți permite să investești în piese de mobilier voluminoase, poți utiliza cu încredere un vestiar metalic cu uși Z. Datorită acestora, ai posibilitatea de a profita la maximum de spațiul de depozitare și de compartimentarea eficientă.
  • Cu băncuță. Destinate sălilor de sport, piscinelor sau altor instituții asemănătoare, vestiarele care dispun de băncuță sunt ideale pentru schimbarea rapidă și eficientă a hainelor.
  • Școlar. Menite să fie utilizate în instituțiile de învățământ, vestiarele școlare sunt adresate atât profesorilor, cât și elevilor. În plus, acestea dispun de o compartimentare inteligentă, datorită cărora pot fi împărțite de mai mulți colegi.

Alte criterii după care pot fi clasificate vestiarele:

  • numărul de uși: există vestiare cu 1 până la 30 de uși;
  • numărul de polițe: 1 până la 8 polițe;
  • greutatea suportată de fiecare poliță: între 30 și 35 de kilograme;
  • dimensiune: între 900 x 300 x 400 mm și 2.000 x 740 x 1.600 mm;
  • culoare: albastru, galben, gri, portocaliu, roșu, verde;
  • preț: începând de la 393 de Lei.

În cadrul magazinul online OfficeClass, ai posibilitatea de a utiliza diferite filtre pentru a vizualiza exclusiv produse care să se potrivească intereselor și nevoilor tale. Astfel, ai garanția că vei găsi modelul perfect de vestiar metalic cu ajutorul căruia vei reuși să îndeplinești toate obiectivele pe care ți le-ai propus!

Autor: iAgency

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x