Antena Căutare

1 Mai electoral, cu mici, bere, trofee si tocanita la ceaun

La Brasov, PSD organizeaza de 1 Mai o petrecere cu mici si bere, iar Partidul Ecologist va da trofee celor care pastreaza curatenia la picnic. La Deva, timp de patru zile vor fi spectacole de muzica populara oferite de primarul UNPR, iar la Arad PDL le va da oamenilor tocanita, potrivit Mediafax.

Singurul partid care a anuntat ca organizeaza un eveniment de 1 Mai in Brasov este PSD, care, ca in fiecare an, face o petrecere cu mici si bere in cartierul Noua.

Dar organizatia municipala a Partidului Ecologist Roman (PER) a lansat prima editie a concursului "Trofeul Ecologistului brasovean", care va rasplati cel mai civilizat grup de persoane care va iesi la iarba verde, de 1 Mai. Cei care nu vor respecta natura insa, lasand in urma lor mormane de gunoaie, vor fi "rasplatiti" cu linguri de lemn si diplome de "ecologisti perdanti".

La Deva, primarul UNPR organizeaza spectacole de muzica populara, timp de patru zile, de sambata pana marti, in timp ce reprezentantii partidelor spun ca nu au organizat nicio actiune speciala, dar ca toti merg in zonele in care se aduna oamenii. La evenimentele lui Mircia Muntean, candidatul Uniunii Social Populare (PDL, UNPR, PNTCD) la localele din aceasta primavara, vor participa nume consacrate ale muzicii populare romanesti, precum Mirela Petrean, Ciprian Roman, Mariana Anghel, Ramona si Petrica Vita si Adi Tamas.

Daca la Brasov PSD da mici si bere, in Arad PDL pregateste pentru 1 Mai mii de portii de tocanita facuta la ceaun, tricouri si sepci la petreceri campenesti. PDL Arad a programat serbari campenesti in cartiere si colegii, la care vor fi prezenti liderii locali ai partidului, parlamentari si candidati la alegerile locale, potrivit Mediafax.

Foto: Intactimages

Victor Ponta: "La 30 de secunde dupa ce motiunea trece vom anunta Guvernul"... Cristian Popescu "Piedone" si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x