Antena Căutare

Acuzatii de furt electoral in Craiova inainte de campanie:"Sedeti potol ca stim miscarile!"

Antonie Solomon, actualul primar al Craiovei si proaspat exclus din PDL este acuzat de candidatul USL Olguta Vasilescu de tentativa de mita electorala, cu doar o luna inainte de startul campaniei.

Mai sunt aproximativ doua luni pana la alegerilor locale de pe 10 iunie, dar in Craiova acuzatiile de furt electoral si dare de mita au inceput cum mult inainte de startul campaniei electorale.

"Tandemul Solomon-Visan si-a facut calculul sa plateasca 1500 de euro pentru fiecare om al meu din sectia de votare. Daca eu le spun ca-si fac doar calcule gresite... Poate vreti sa va rupa, cei la care va duceti, mana si sa va bata cu ea peste ochi! Sedeti potol ca stim miscarile si chiar s-ar putea sa ne luam masuri!", acuza Olguta Vasilescu pe pagina de Facebook.

Pe de alta parte candidatul USL pentru primaria Craiovei a ironizat si mesajul electoral al contracandidatului sau.

"Iubesc Craiova, Aleg Antonie Solomon!". Acesta este mesajul de campanie al contracandidatului, care sugereaza ca daca iubesti orasul trebuie sa-l alegi pe el. Cam fara fantezie, mai ales daca te gandesti ca a fost copiat dupa cel al PSD-ului,din anul cand s-a intors in opozitie... Eram sigura ca e ceva de corason salvaje amestecat cu inima albastra", a scris Vasilescu pe Facebook.

Campania electorala pentru alegerile locale se va desfasura in perioada 11 mai -9 iunie.

Foto: Intact Images

Mazare despre trecerea pedelistilor la USL: "Aia au supt la putere si cand scartie caruta basculeaza repede"... Basescu, citat ca martor in apararea lui Nati Meir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x