Antena Căutare

Adrian Nastase a fost adus pentru audieri la Curtea de Apel Bucuresti

Adrian Nastase a fost adus in dimineata de miercuri la Curtea de Apel Bucuresti. Fostul premier a facut si o scurta declaratie si a spus ca se simte bine.

UPDATE 13:16 Audierile s-au incheiat. Adrian le-a spus personal magistratilor ca isi retrage recursul la decizia Tribunalului Bucuresti de incarcerare imediata. Avocatul fostului premier, Ion Cazacu, a declarat ca Nastase se afla sub supravegherea medicilor cardiologi la spitalul penitenciar Jilava si ia 20 de pastile zilnic.

Adrian Nastase va fi audiat de magistrati in recursul facut de avocatii sai la decizia Tribunalului Bucuresti de incarcerare imediata a sa. Avocatii fostului premier planuiau ca astazi sa solicite si retragerea cererii de intrerupere a executarii pedepsei.

La Curtea de Apel, Adrian Nastase a fost asteptat de sotia sa, fiul cel mare, Andrei, si de sora sa. Mai multi lideri PSD care au vrut sa transmita ca sunt alaturi de fostul presedinte al partidului au venit si ei aici.

La intrarea in sala de judecata, Adrian Nastase a fost aplaudat de cei prezenti.

Foto: Antena 3

Traian Basescu: "29 este o zi care va pune capat crizei politice. Voi reveni la Cotroceni"... MAE: Referendumul din strainatate, desfasurat intre orele locale 7.00 - 23.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x