Antena Căutare

Adrian Nastase a scris o carte in inchisoare

Citeste romane politiste si a reusit sa scrie de mana o carte in inchisoare. Fostul premier, Adrian Nastase, a transmis manuscrisele la tipar prin fiul sau, Andrei, care va organiza lansarea volumului „Exercitii de libertate”. La eveniment vor participa prieteni si apropiati ai familiei Nastase, dar si fostul sef de stat, Ion Iliescu si el iubitor al scrisului de mana.

Fostul premier Adrian Nastase nu si-a pierdut preocuparile pentru lectura si scris. Pe langa postarile frecvente de pe blog, Nastase a reusit sa scrie in inchisoare un volum fara sa aiba calculator sau acces la internet.

“Cartea va iesi din tipar, inca nu a fost terminata. Nu are acces la net sau la calculator acolo.sunt toate scrise de mana, le avem pe toate acasa. El le-a scris si noi le postam sau le dam mai departe”, a declarat fiul sau, Andrei.

Acesta va organiza lansarea volumului "Exercitii de libertate", eveniment la care l-a invitat si pe Ion Iliescu. Chiar daca nu este privat de tehnologie, fostul presedinte este si el un adept al scrisului de mana.

Tariceanu: “La un moment dat, PNL va trebui sa se desparta de PSD”... Negocierile de la Bruxelles au esuat. Basescu: "Reducerea bugetului UE va fi de 100 de miliarde"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x