Antena Căutare

Afacerea Baaklini: "Capsunica" lui Cocos, pe filiera Guineea

Scrisoarea premierului african s-a ratacit prin birourile institutiei conduse de Daniela Nicoleta Andreescu, o mai veche cunostinta a sotului Elenei Udrea.

Scrisoarea expediata pe 22 decembrie 2010 de la biroul premierului demisionar Jean Marie Doré din Republica Guineea si care ar fi trebuit sa indeparteze suspiciunile procurorilor privind afacerea unei returnari de TVA de 60 de milioane de euro, a fost inregistrata la Registratura Generala a Guvernului.

Si acolo a ramas pana astazi, potrivit unui raspuns al biroului de presa al Guvernului. Sefa Secretariatului General al Guvernului (SGG), Daniela Nicoleta Andreescu, l-a luat pe "Nu" in brate: nu stie unde este documentul, nu stie care a fost soarta lui.

Potrivit legii de organizare, corespondenta premierului ar trebui sa fie trimisa automat la registratura biroului sau. Acest lucru nu s-a intamplat insa de aceasta data.

Uitand ca toti angajatii din Palatul Victoria ii sunt subordonati pe linie de serviciu, Daniela Nicoleta Andreescu ne transmite un singur lucru, intr-o maniera facuta celebra de Elena Udrea pe scena publica: nu ma legati pe mine de povestea asta. Daniela Nicoleta Andreescu este o mai veche cunostinta a lui Dorin Cocos, sotul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Asa cum Jurnalul National a aratat in articolele anterioare, Iulian Tudor, consulul onorific al Republicii Guineea la Bucuresti si Constanta, este asociatul lui Dorin Cocos. Scrisoarea pe care acesta a transmis-o, conform Realitatea TV, catre premierul Romaniei ridica mai multe semne de intrebare.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: Intactimages

Deputatii iau distanta de jurnalisti... Traian Basescu, atac la politicieni: Performantele SRI, datorate neimplicarii partidelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x