Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Afla cu cat s-au imbogatit ministrii din Guvernul Boc!

In timpul mandatului, cativa dintre ministrii democrat-liberali din cabinetul Boc au prosperat din punct de vedere financiar pentru ca au reusit sa scape de datorii, sa-si cumpere obiecte de valoare sau sa faca economii, informeaza ziarul Ring.

Daniel, Funeriu, Traian Igas, Gheorghe Ialomitianu si Valeriu Tabara sunt doar cativa dintre cei carora functia de ministru le-a purtat noroc in plan financiar.

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei a reusit sa stranga in timpul mandatului nu mai putin de 236.692 de euro. Potrivit declaratiei de avere completata la eliberarea din functie, Funeriu avea economii in valoare de 424.909 de euro.

Fostul ministru al Internelor si-a marit colectia de bijuterii in timpul mandatului, aceasta valorand acum 9.000 de euro. Traian Igas avea conturile goale la momentul instalarii in functie, dar a reusit sa stranga 60.000 de lei in timpul mandatului.

Valeriu Tabara si-a platit datoriile si a pus deoparte 53.000 de lei si 1.000 de euro. Inainte sa detina portofoliul de la Agricultura, Tabara avea in banca doar 2.000 de lei.

Foto: Intact Images

Recomandari