Antena Căutare

Udrea: Sunt dispusa sa renunt la tocuri daca asa mesajul meu politic ajunge la electorat

Elena Udrea face orice sacrificiu pentru a obtine rezultate in fruntea PDL Bucuresti: fosta ministra a anuntat ca este dispusa sa renunte si la tocuri, "marea sa iubire", pentru ca mesajul sau politic sa ajunga la electorat.

Sefa filialei PDL si-a fixat pentru prima data un obiectiv pentru alegerile locale. Este vorba despre obtinerea unui scor peste media nationala in cadrul Primariei Capitalei.

"Ca lider al PDL vom veni cu acel candidat care are mai multe sanse. Vom alege optiunile care au cea mai mare sustinere in randul bucurestenilor. Vom anunta candidatii si strategia pe care o propunem dupa un plan electoral. Nu spunem de pe acum cine este candidatul. Scorul de la Bucuresti este important sa fie peste media nationala. Organizatia din Bucuresti trebuie sa aiba majoritatea in Consiliul General, sa aiba primarul general, sa aiba cati mai multi primari din primariile de sector si in primariile locale. Trebuie sa pastram alianta cu cei care vor sprijini proiectul nostru. Deci obiectivul pentru alegerile din Bucuresti este un scor peste media nationala a PDL [...]", a spus Udrea.

Fostul ministru MDRT a profitat de ocazie pentru a cere USL-ului sa-si precizeze candidatul cu care spera ca obtina Primaria Capitalei.

"Eu sunt foarte curioasa cand isi anunta USL-ul candidatul. Oprescu este "fata mare" care se lasa curtata de USL?!", s-a intrebat retoric Elena Udrea.

Udrea a vorbit si despre viitorul sau politic lansand posibilitatea renuntarii la tocuri daca astfel va avea mai multe sanse sa obtina voturi.

"Eu am invatat deja scoala politica a lui Traian Basescu. Si stiu ca politica este pe voturi. In mod sigur urmeaza o candidatura in alegerile parlamentare. Niciodata in politica nu se stie.[...] Este posibil sa imi ceara cineva demisia. Judeci performanta in functie de context si in functie de ceea ce poti sa obtii in acel moment. [...] Daca mesajul meu nu ajunge la electorat din cauza tocurilor sunt dispusa sa renunt la pantofi.

Politicianul a raspuns diplomat si atunci cand a fost pusa sa comenteze declarariile presedintelui care a spus ca atat Anastase, cat si Udrea trebuie sa mai "creasca" in politica.

"Noi nu ne suparam niciodata pe presedinte", a spus scurt aceasta.

Udrea a comentat totodata si atacurile presei la adresa sotului sau, Dorin Cocos.

"Atacul asta la Elena Udrea pentru afacerile sotului nu cred ca mai impresioneaza pe nimeni. Singura vina a lui Alin Cocos este ca taica'su este insurat cu Elena Udrea", a incheiat democrat-liberala.


Foto: Intact Images

Afla cu cat s-au imbogatit ministrii din Guvernul Boc!... Becali candideaza la Primaria Capitalei: "Il pot bate pe Oprescu!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x