Antena Căutare

Afla cum va arata harta politica a lumii in 2025!

Anne-Marie Slaughter, profesoara de afaceri internationale la Princeton si fosta directoare la Departamentul de Planificare a Politicilor (o agentie insarcinata cu dezvoltarea strategiilor apartinand de guvernul SUA) a realizat o proiectie a felului in care harta politica a lumii va arata in 2025, pentru publicatia ForeignPolicy.





"In 2025, Consiliul de Securitate al ONU se va fi extins de la 15 state membre, la 25 sau 30. Potentialii viitori membri ar fi Brazilia, India, Japonia, Africa de Sud, dar si Egipt, Nigeria, Indonezia sau Turcia"



"Fiecare dintre ele vor urma cursul integrarii economice si politice, inspirandu-se dupa modelul Uniunii Europene. Acestea vor include si alte formatiuni sub-regionale mai mici"



Antena3


Foto: acus.org


Basescu: „Imi pare rau ca fac al doilea mandat”... UPDATE! Ponta: Dupa cum avertizam, PDL fraudeaza alegerile partiale. Vezi rezultatele partiale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x