Antena Căutare

Alegeri locale: Ceausescu, Iliescu si Nastase, printre candidati

Duminica, 10 iunie, romanii cu drept de vot sunt chemati la urne pentru a-si alege reprezentantii locali, fie ei primari, presedinti de consilii judetene sau consilieri la primarie. Daca ultimele sondaje dau drept castigatori USL-ul si oamenii sprijiniti de Uniune, pe fondul nemultumirii fata de masurile de austeritate adoptate in ultimii ani de fosta putere, in frunte cu PDL, in unele circumscriptii cetatenii vor avea din nou ocazia sa puna stampila pe nume precum Ceausescu, Ion Iliescu sau Adrian Nastase.

Astfel, pe listele electorale numele fostului dictator comunist, Ceausescu, figureaza de nu mai putin de patru ori. Este vorba de candidatul PRM la Primaria Fieni (Dambovita), Ioan-Aurel Ceausescu, de Remus Ceausescu, candidatul UNPR la Primaria Vagiulesti (Gorj), de Mihai-Cosmin Ceausescu, care figureaza pe lista USL pentru a deveni consilier judetean in Gorj, si de Dan Alex Constantinescu Ceausescu, ce vrea sa devina consilier judetean de Valcea din partea PDL.

Numele lui Ion Iliescu a intrat in campania pentru locale cu "ajutorul" lui Ion Adrian Iliescu, candidat pentru postul de consilier judetean de Valcea pe lista USL. Iar Adrian N. Nastase este candidatul USL la Primaria localitatii I.L. Caragiale (Dambovita).

PDL: Plangere penala, impotriva premierului Ponta pentru banii alocati primariilor... Campanie electorala: Sorin Oprescu, candidatul independent campion la donatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x