Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Alegeri prezidenţiale 2019 – Bruynseels: Îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Mulţi şi-au dat viaţa pentru ca noi să avem acest drept şi pentru a ne face vocea auzită

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), Ramona Ioana Bruynseels, i-a îndemnat pe români să voteze cu sufletul pentru o ţară frumoasă, reamintind că mulţi români şi-dat viaţa pentru ca noi să avem astăzi acest drept.

Bruynseels a declarat jurnaliştilor la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru “o Românie în care diaspora să se întoarcă acasă şi în care noi toţi să ne dorim să rămânem şi de care să fim mândri”. Ea a venit la vot împreună cu familia şi i-a îndemnat pe românii să iasă la vot. “Votul este extrem de important şi tocmai de aceea, dacă îmi permiteţi, am să îi îndemn pe toţi românii să iasă la vot. Ştiţi, mulţi şi-au dat viaţa pentru ca noi să avem acest drept şi pentru a ne face vocea auzită. Vă rog să ieşiţi la vot, vă rog să votaţi cu sufletul pentru ceea ce ne dorim noi, pentru o ţară frumoasă, o ţară în care să ne putem bucura de ceea ce avem cu familiile noastre”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

Sursa : news.ro

Recomandari