Căutare Live

Ce se întâmplă, de fapt, dacă nu mergi la vot. în turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Turul II al alegerilor prezidențiale se apropie cu pași repeși și ziua de duminică este una decisivă pentru soarta României din următorii cinci ani. În mod firesc, pe Facebook și pe numeroase alte canale de comunicare se dezbate dacă românii ar trebui sau nu să voteze și ce se întâmplă facă nu participă la alegerile prezidențiale 2019, turul II.

Românii merg duminică să voteze în turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Recent, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a făcut un "apel" către electorat pentru a se prezenta duminică la vot, opinând că absenteismul ar favoriza candidatul Partidului Social Democrat (PSD).

"Vreau să fac un apel către toţi românii să vină în 24, duminică, la vot, pentru că absenteismul a favorizat întotdeauna PSD-ul. Deci, la prezenţă scăzută la vot, deşi a obţinut doar 11-12 -13% din numărul alegătorilor înscrişi pe listele permanente, procentele au fost de 30-35-38. De ce? Pentru că, în cazul absenteismului, singurul câştigător este PSD şi Viorica Dăncilă", a declarat liberalul.

Florin Roman a făcut un apel şi către tineri şi către studenţi pentru a ieşi la vot.

Ce se întâmplă, de fapt, dacă nu mergi la vot. în turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Ce se întâmplă, de fapt, dacă nu mergi la vot. în turul II al alegerilor e prezidențiale 2019

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL

"Ieşiţi la vot dacă vă pasă de viitorul vostru. Este momentul generaţiei tinerilor, este momentul generaţiei studenţilor să-şi decidă viitorul. Dacă nu, vor vota alţii pentru ei", a spus deputatul PNL.

El le-a transmis românilor mesajul că trebuie "să ştie foarte clar că cine nu merge la vot duminică, de fapt, indirect, dă un vot pentru Viorica Vasilica Dăncilă în baza absenteismului".

Roman a mai susţinut că PSD "încearcă cu disperare să ţină lumea acasă, astfel încât, pe fondul absenteismului şi al mobilizării activului lor de partid la vot, cele două milioane de votanţi ai lor să nu mai fie 21,6% cât au fost primul tur, să fie 30%, de exemplu".

Ce se întâmplă, de fapt, dacă nu mergi la vot. în turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Românii merg duminică să voteze în turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Românii votează duminică la turul II al alegerilor prezidențiale 2019

Sursa: Agerpres

Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă: Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamen... Florin Roman spune că Dăncilă "minte" în declaraţia de avere, întrucât nu şi-a menţionat "colecţia de cea...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Parteneri
Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineața. Află ce mesaje îți transmite corpul tău
Catine.ro
Ultimele știri
x