Căutare Live

Alegeri prezidenţiale 2019 - Dolj: Femeie de 44 de ani, agresată în apropierea unei secţii de votare

O femeie de 44 de ani a fost agresată, duminică, în apropierea unei secţii de votare din judeţul Dolj, de un bărbat de de 51 de ani, conflictul din cei doi izbucnind după ce femeia ar fi pătruns pe un teren de lângă secţia de votare, care ar aparţine bărbatului respectiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla în apropierea unei secţii de votare din Coşoveni. "În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din Coşoveni, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost împinsă de un bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul respectiv şi-a motivat comportamentul declarând că femeia ar fi pătruns pe un teren, neîngrădit, aflat în apropierea secţiei de votare şi care i-ar aparţine”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Sursa citată menţionează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, femeia rezervându-şi, până în prezent, dreptul de a depune plângere penală.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 – Patriarhul Daniel a votat la o secţie din Bucureşti şi le-a oferit iconiţe tuturor celor pr... Alegeri prezidenţiale 2019 – Urne improvizate în butoaie de murături sau în pubele, atât în ţară cât şi în străinătate...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x