Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Constanţa, obţinând peste 40 la sută din voturi - rezultate finale

Candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile din judeţul Constanţa, obţinând peste 40 la sută din numărul total de voturi, pe locurile următoare clasându-se Viorica Dăncilă, cu puţin peste 20 de procente, şi Dan Barna, cu aproape 16 la sută, arată rezultatele finale ale Biroului Electoral Judeţean.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa după centralizarea datelor din toate secţiile de votare, candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a obţinut 40,15 la sută din voturi, fiind urmat de candidatul Partidului Social-Democrat, Viorica Dăncilă, cu 20,24 la sută, şi de candidatul Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, cu 15,77 la sută.

Pe locurile următoare s-au clasat Mircea Diaconu - 9,73 la sută, Theodor Paleologu - 6,43 la sută din voturi, Ramona Ioana Bruynseels - 3,09 la sută şi Alexandru Cumpănaşu - 1,65 la sută. Ceilalţi candidaţi au obţinut sub un procent.

Prezenţa la vot în judeţul Constanţa a fost de 50,91 la sută.

Sursa : news.ro

Dancă: Obiectivul Guvernului Orban este ca proiectul de HG privind salariul minim să fie înaintat în dezbaterea Guvernul... Adina Vălean, audiată marţi în comisiile parlamentare reunite de afaceri europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x