Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, în presa internațională! Ce au scris străinii despre victoria lui în rezultatele exit-poll! „S-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție”

Presa internațională a scris despre victoria înregistrată de Klaus Iohannis, care a câștigat primul tur la alegerile prezidențiale, potrivit rezultatelor exit-poll. 

Alegeri Prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, în presa internațională! Ce au scris străinii despre victoria lui în rezultatele exit-poll! „S-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție”
Klaus Iohannis.

„Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din România, ținut duminică. Exit-poll-urile l-au arătat câștigător detașat, iar liderul social democraților Viorica Dăncilă s-a clasat a doua”, a scris Euronews.

„Datele oferite de Biroul Electoral Central, care urmează să dezvăluie rezultatele parțiale începând de luni dimineață, au arătat o participare robustă de 48%, cu o prezență de 660.000 de votanți din diaspora, care nu a fost luată în considerare de exit-poll-uri. Iohannis, care s-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție într-una dintre cele mai corupte națiuni ale Europei, se va confrunta cu Dăncilă în scurgerea cursei prezidențiale pe 24 noiembrie. Cifrele au arătat o creștere importantă a votului diasporei române, care a sărit de la 161.262 în 2014 la peste 660.000 în 2019. Alegătorii au votat peste hotare în 835 de secții de votare din întreaga lume”, scrie Euronews.

La Republlica: „Conform sondajelor publicate la închiderea urnelor, șeful statului, Klaus Iohannis, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale cu 39%, față de 22,5% cât a avut social-democrata Viorica Dăncilă, fostul premier".

Scandal în alianța USR-PLUS, după ce Dan Barna a ratat prezența în turul 2? Rezultatele de la Alegerile Prezidențiale pr... Alegeri prezidenţiale 2019 – Judeţele Ilfov, Cluj şi Sibiu, cea mai mare prezenţă la urne, la polul opus fiind judeţele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x