Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Răsturnare uriașă de situație! Anunțul neașteptat făcut de alianța USR Plus: „O să avem o discuție...”

Liderul partidului PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, pe cine va susține alianța USR PLUS, în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019. 

Alegeri prezidențiale 2019. Răsturnare uriașă de situație! Anunțul neașteptat făcut de alianța USR Plus: „O să avem o discuție...”
Răsturnare uriașă de situație! Anunțul neașteptat făcut de alianța USR Plus

Dacian Cioloș a declarat, chiar în cadrul unei conferințe de presă la care participa cu Dan Barna, liderul partidului USR, că alianța USR PLUS îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019, dar nu înainte de a primi câteva asigurări din partea președintelui.

„Nu e nicio surpriză dacă spunem că în aceste condiții susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis.

Sper să avem ocazia să avem în perioada următoare tocmai pentru a discuta și clarifica această susținere, să avem o discuție cu domnul Klaus Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care îl susține este aliniat cu principalele obiective pe care le avem și noi și că putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susține domnul Iohannis și proiectul pe care îl susținem noi”, a spus Dacian Cioloș, într-un material prezentat de cei de la Antena 3.

Ce s-ar putea întâmpla la o dezbatere 1 la 1 între candidații din turul 2. Viorica Dăncilă lansează oficial invitația că... Paleologu consideră că a fost o greşeală candidatura lui Dan Barna: Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x