Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Viorica Dăncilă a câştigat alegerile cu 43% în oraşul său, la Videle - rezultate provizorii

Rezultatele provizorii centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) arată că Viorica Dăncilă a câştigat alegerile în oraşul său, ea obţinând la Videle 43% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a avut 24%.

Potrivit AEP, la Videle, au fost numărate voturile din opt secţii de votare din cele nouă existente, fiind centralizate 3.670 de voturi.

Astfel, rezultatele provizorii arată că Viorica Dăncilă a obţinut 43%, Klaus Iohannis - 24%, Dan Barna - 9,04%, iar Mircea Diaconu - 8,5%.

Oraşul Videle din Teleorman este considerat fieful Vioricăi Dăncilă. Ea a lucrat, la Videle, ca inginer la Petrom şi a fost profesoară la Liceul Teoretic din oraş. Tot acolo, a fost preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD şi consilier local din partea aceluiaşi partid.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019. Surprize imense în rezultatele de la Londra! Klaus Iohannis, învingător la Londra! Barna, pe... Alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă intră în turul 2. Aici ai toate REZULTATELE și REACȚIILE î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x