Antena Căutare

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis: "Am văzut că ați prins glas. Domnule Iohannis, trăiți în stratosferă"

Alegerile prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis, într-o declarație de presă, susținută la sediul PSD.

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis: "Am văzut că ați prins glas. Domnule Iohannis, trăiți în stratosferă"
Viorica Dăncila | Antena 3

Citește și:

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"

"Am văzut că domnul Iohannis a prins glas. Am văzut singura conferință de presă din mandatul de președinte. Un dispreț total pentru democrație și pentru români. Ne spune că singura lui realizare a fost că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Domnule Iohannis, fac eu lumină pentru dumneavoastră. Vorbim despre doi candidați aleși prin votul românilor, care au intrat într-o competiție pentru președinția României. Pentru o țară întreagă, dar nu și pentru acest președinte, e normal, corect și democratic, să existe o dezbatere corectă.

Domnule Iohannis, fac eu lumină pentru dumneavoastră. Vorbim astăzi despre doi candidați aleși prin votul românilor, care au intrat într-o competiție pentru președinția României. Ba mai mult, vorbim despre actualul șef de stat și fostul premier al țării numit în funcție chiar de dumneavoastră anul trecut. Pentru o țară întreagă, dar nu și pentru acest președinte, e normal, corect și democratic să existe o dezbatere directă, o confruntare de idei și programe între cei care vin și cer votul românilor pe 24 noiembrie.

În 2014, Klaus Iohannis ne spunea că o dezbatere pentru candidații din turul doi e necesară.

De altfel, președintele le-a mulțumit doar celor care l-au votat pe dumnealui, ignorându-i pe cei care au mers la vot. Tot în această seară l-am văzut cum își arogă meritele pentru buna desfășurare a alegerilor din diaspora, deși știm cu toții că cele trei zile de vot, creșterea numărului de secții de votare și votul prin corespondență sunt meritele Guvernului Dăncilă.

Domnule Iohannis, cred că trăiți în altă lume, e stăpân într-o lume care există doar PNL", a declarat Viorica Dăncilă, în replică pentru afirmațiile făcute de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: "În decurs de cinci ani, am fost plecat în trei vacanţe și atunci am avut mapa de lucru cu mine&quo... Dăncilă: Probabil singura conferinţă de presă din mandatul de preşedinte, un moment de o aroganţă monstruoasă şi un disp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x