Antena Căutare

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"

Preşedintele Klaus Iohannis anunță că organizează o dezbatere electorală înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale 2019. Președintele în funcție a declarat că Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste şi se aştepată să fie tratată cu respect, ca şi când ar fi apărat democraţia şi pre români.

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"
Klaus Iohannis organizează dezbatere electorală înainte de turul 2

A fost cel mai prost rezultat al PSD din primul tur din ultimii 30 de ani, a declarat preşedintele Iohannis, spunând că alegerile au însemnat o victorie pentru el şi o înfrângere pentru PSD.

Citește și:

Subiectul unei confruntări directe între cei doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni împarte România în două

"Bună seara tuturor,

După primul tur al alegerilor cred că e momentul să stăm și să analizăm ce s-a întâmplat, respectiv ce credem că se va întâmpla. Despre alegeri.. sunt mulțumit. Mulțumesc românilor care au venit într-un număr atât de mare la vot. Mulțumesc celor din diaspora.. s-a schimbat legislația și au avut la dispoziție trei zile de vot și secții peste tot prin lume. O mulțumire specială, personală, tuturor românilor care m-au votat pe mine. Noul guvern al lui Ludovic Orban a organizat bine alegerile și nu am avut incidente. Alegerile din primul tur au fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD. A fost cel mai prost rezultat al PSD din ultimii 30 de ani. Acest PSD, care de 30 de ani e o piedică în dezvoltarea România, dar în ultimii ani, de când guvernează au reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare. PSD a încercat să acapareze Justiția, Sănătătea, Educația.. au încercat să-și înșurubeze pilele și neamurile în toate instituțiile publice. Au atacat tot ce a funcționat în România. Dar românii le-au dat câteva lecții pesediștilor.

Suntem în curs de realizare a ceea ce am numit România normală. Primul pas semnificativ s-a făcut în 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum. Am spus stop asaltului PSD asupra justiției. Apoi Parlamentul a spus stop guvernării pesediste. Duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD.

Doamna Vasilica Viorica Dăncilă a fost partea activă a tuturor mârlăniilor pesediste. A fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu Guvernul împotriva unor persoane cu probleme penale. Asta a fost ușor de văzut. A fost o persoană activă în a activa împotriva românilor. E reprezentanta unui partid antidemocratic, care a activat împotriva României. Acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect ca și cum până acum ar fi apărat democrația și pe români. Nu accept o dezbatere cu o persoană care a promovat ce e mai rău în ultimii ani în România. Nu accept o dezbatere cu candidata acestui PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în instituțiile de conducere. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu, nu e loc pentru un astfel de PSD și pentru o dezbatere cu un astfel de candidat".

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”... Iohannis, despre DNA: Lupta anticorupţie e necesară şi importantă. Dacă au fost abateri acolo, atunci aceste lucruri nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x