Antena Căutare

Anastase: Liderii opozitiei nu sunt de acord cu imbunatatirea activitatii Camerei

Presedintele Camerei deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, ca liderii opozitiei din Parlament nu au fost de acord cu modificarea regulamentului Camerei „in scopul imbunatatirii activitatii”.

Din pacate, am asistat la o surpriza neasteptata. Partidele politice din opozitie nu sunt de acord sa imbunatateasca activitatea Camerei Deputatilor", a spus Anastase.

Aceasta a adaugat ca, desi intelege acest demers al opozitiei, el ajunge sa afecteze activitatea uneia din cele mai importante institutii ale statului si sa blocheze legi de care depinde viitorul Romaniei.

Presedintele Camerei Deputatilor si-a exprimat inca o data deschiderea catre grupurile politice din opozitie, pentru modificarea regulamentului din interiorul plenului, in scopul imbunatatirii rezultatelor.

In continuare, mesajul nostru este acela de a ne arata deschiderea catre liderii de grup din opozitie, pentru a participa la acest grup de lucru si pentru ca impreuna sa modificam regulamentul, asa cum, impreuna am discutat si impreuna am decis sa facem aceste modificari", a concluzionat Roberta Anastase.

Roberta Anastase: Liderii opozitiei nu sunt de acord cu imbunatatirea activitatii Camerei Deputatilor

Desfiintarea TVR3 si TVR Info, aprobata tacit in Camera Deputatilor... Atacurile continua. Antonescu: La BPN-ul PSD nu ma duc, pentru ca nu sunt comunist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x