Antena Căutare

Atacurile continua. Antonescu: La BPN-ul PSD nu ma duc, pentru ca nu sunt comunist

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu se va duce la sedintele Biroului Permanent al PSD, pe motiv ca nu este "comunist" si nu vrea sa faca "bine cu forta cuiva". Declaratia lui Antonescu vine in urma invitatiei adresate de Adrian Nastase ca replica la afirmatiile facute vineri de liderul PNL.

"Eu la BPN-ul PSD nu ma duc, pentru ca nu sunt comunist si nu vreau sa fac bine cu forta cuiva. Nu vad de ce PSD este surprins, nu e prima data cand spun anumite lucruri, si asta e vizunea PNL despre cele petrecute in trecut", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a admis ca PNL si PSD au, in acest moment, un dusman comun, respectiv PDL, impotriva caruia cele doua formatiuni s-au aliat si se vor mai alia, probabil cu ocazia dezbaterii Legii bugetului de stat.

"Daca PSD crede, dupa un tipic pe care, eu, care am studiat putina istorie il cunosc, dar nu vreau sa il mai calific, crede ca in acest moment, pentru ca avem niste obiective comune, inseamna ca stergem cu buretele toata istoria, sau o falsificam, sau nu invatam nimic din ea, se inseala", a spus Antonescu.

Presedintele liberal a mai precizat ca partidul pe care il conduce nu are nicio obligatie sa vorbeasca despre PSD ca si cum acest partid s-ar fi nascut ieri.

"In atatea si atatea randuri am spus foarte limpede ca nu am ceva impotriva PSD, in general, sau a tuturor membrilor sai. Am spus cuvinte elogioase despre oameni de-ai sai, despre parlamentari de-ai sai. Stie foarte bine domnul Nastase la cine si la ce ma refer. N-are de-a face una cu alta", a mai declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a lansat mai multe atacuri, vineri, la adresa social-democratilor, pe care i-a acuzat de maniera in care au condus tara, cat au fost la guvernare. Potrivit liderului liberal, "Traian Basescu a fost adus la putere de lacomia, de clientela si de demagogia PSD, a regimului Adrian Nastase, a regimului Iliescu, Nastase, Ponta mai mititel".

In replica, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni dimineata, ca liderul PNL "greseste atacand in permanenta PSD", mentionand ca, in opinia sa, Traian Basescu si PDL reprezinta tinta.

"Poate ca o sa il invitam o data la o sedinta a noastra de Birou Permanent National, sa ne spuna exact ce face PSD si cum actioneaza el", a mai afirmat, luni, Adrian Nastase.

Anastase: Liderii opozitiei nu sunt de acord cu imbunatatirea activitatii Camerei... Marko Bela: Nu vreau sa amenint pe nimeni cu iesirea noastra de la guvernare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x