Antena Căutare

Ancheta // Firmele lui Silagyi au primit lucrări de 70 mil € din bani publici ...

» Pe 24 noiembrie 2009, firma lui Silagyi rateaza in judetul Bistrita licitatia in favoarea Intersport, care da un pret mai bun » MBS face contestatie si ii este aprobata: prima de pe lista in prima zi de lucru a lui 2010! » Acuzind ca licitatia e cu dedicatie, Intersport nici nu se mai prezinta la a doua licitatie de la Bistrita.

Ieri, dupa ce cazul a explodat prin dezvaluirile Gazetei, DNA Cluj a primit “dosarul patinoarelor” de la un om de afaceri din Cluj
Un teren abrupt, care coboara din marginea unui drum de munte noroios si batut doar de carutele localnicilor si remorcile pline cu lemne. in aceasta panta au vrut sa faca prima oara patinoarul.
“Normal, daca acolo am baza materiala! A fost singurul teren aflat in proprietate. De-aia am decis sa-l facem acolo”, motiveaza Raoul Zanca, directorul de la DJS Bistrita Nasaud.

Intersport in prima runda
Pe 24 noiembrie 2009, licitatia organizata de DJS a fost cistigata de SC Intersport SRL din Cluj, pentru un pret mai bun.
MBS Group a depus contestatie, inregistrata cu nr. 2452 la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) trei zile mai tirziu. “A fost o diferenta de citeva milioane de lei vechi intre cele doua firme, insignifianta, dar MBS a depus contestatie si a cistigat. Am fost fortati practic sa-i desemnam cistigatori”, a explicat Zanca.

Dupa Anul Nou, MBS Group
Pe 4 ianuarie 2010, prima cerere solutionata de CNSC a fost chiar contestatia lui MBS, pe care a admis-o.
DJS Bistrita a anulat prima licitatie si a reluat procedura de atribuire de la etapa de evaluare a ofertelor. Intersport a decis sa nu mai participe, iar MBS, ramasa singura in cursa pentru patinoar, a cistigat licitatia pentru suma de 490.000 de lei plus TVA. “Contractul nu l-am semnat, ca nu am primit banii. Pina nu-i vad in cont, nu semnez nimic. I-am anuntat pe cei de la MBS”, a explicat Zanca.

Primarul il vrea in comuna
Intre timp, s-a schimat amplasamentul. in amonte, comuna Bistrita Birgaului are un primar la putere, Vasile Laba, care vrea el patinoarul. “Le-am propus sa-l faca aici. Am vorbit deja cu Raoul Zanca si i-am explicat ca noi avem 5.000 de locuitori. Avem deja amenajat un teren, iar jumatate e 360 de mp”, arata mindru spre un teren, imprejmuit, asfaltat si dotat cu nocturna! Exact cit suprafata patinoarului de 140.000 de euro, girat de MTS.
CITESTE TOT ARTICOLUL
Lukoil a dat bani pentru campania lui Basescu... Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x