Antena Căutare

ANCHETA: PD-L a cumparat voturi cu mahoarca de 2 lei paharul

In data de 5 decembrie, in Colegiul nr. 3 din judetul Hunedoara au avut loc alegeri pentru desemnarea unui deputat. Din partea PDL a candidat Daniel Raducanu, consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Poate ca frunza sefei sale l-a inspirat pe Raducanu, care s-a apucat sa foloseasca verdele pe toate afisele si bannerele electorale, in detrimentul portocaliului, despre care a spus ca „a fost murdarit de actuala guvernare”.

Totusi, nici verdele, nici sloganul de „om al locului" si nici mitingurile electorale nu au fost suficiente pentru ca PDL sa castige alegerile. Intr-o inregistrare facuta la sediul PDL din Calan, mai multi pedelisti dezvaluie cum au reusit sa ii determine pe alegatori sa il voteze pe Raducanu.

Va suna cunoscute cuvintele precum mita electorala, pachete si amenintari?! In inregistrarea audio prezentata de postul local de televiziune HUNEDOARA TV, comisarul - sef de la Protectia Consumatorului Hunedoara, Romi Carmazan, explica pentru colegii sai de partid cum a reusit sa influenteze votul in mai multe localitati ale Colegiului nr. 3: prin mita, amenintari si chefuri la crasma.

Candidatul PDL, Daniel Raducanu, care este de confesiune penticostal, a facut apel la Dumnezeu si familie in campania electorala. In schimb, comisarul - sef de la Protectia Consumatorului, Romi Carmazan, povestea in ziua votului cum a dat pachete unor familii nevoiase in schimbul votului.

Tot articolul, in Jurnalul National

Monica Macovei: Ridzi ar trebui exclusa din partid... PD-L a cumparat voturi cu mahoarca de 2 lei paharul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x