Căutare Live

Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru postul de ministru al Economiei

Fotoliul ramas liber la Economie dupa plecarea lui Varujan Vosganian ar putea fi ocupat de Andrei Gerea. Deputatul este propunerea liberalilor pentru postul de ministru. Iar premierul a acceptat.

Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei, in urma demisiei lui Varujan Vosganian. Dupa cautari febrile, desi isi doreau un tehnocrat pentru acest post, liberalii s-au oprit asupra deputatului Gerea, care este liderul grupului PNL in Camera Deputatilor.

"Sunt un om de echipa. Faptul ca fac parte din echipa liberala trebuie sa fie o garantie pentru modul nostru de gandire", a declarat Andrei Gerea.

Varujan Vosganian si-a anuntat in 7 octombrie demisia din functia de ministru. Demisia a fost prezentata la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.

Foto: Antena 3

Varujan Vosganian demisioneaza din functia de ministru al Economiei ... Calin Popescu Tariceanu, mire pentru a cincea oara! S-a casatorit cu Loredana Moise...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri