Antena Căutare

Antonescu: Basescu e un om care loveste pe la spate si fuge

Crin Antonescu a declarat ca presedintele Traian Basescu este un om care loveste pe la spate si fuge, apreciere facuta in contextul in care seful statului nu a dat curs solicitarii sale ca in 48 de ore sa prezinte probe privind colaborarea sa cu Securitatea.

"Au trecut cele 48 de ore. S-a intamplat ceea ce ma asteptam sa se intample. Traian Basescu e un om care loveste pe la spate si fuge. Nu vreau sa folosesc vreun cuvant colorat, de care limba romana dispune din abundenta, si politistii au si folosit la un moment dat clar unul dintre ele", a spus Antonescu.

El a aratat ca gestul sau de a-i solicita sefului statului sa prezinte probe a fost unul nerecomandat de unii specialisti in PR, dar l-a facut pentru ca nu are niciun motiv sa-l lase pe Traian Basescu sa "arunce niste vorbe din acestea cu continut de insinuare sau chiar cu miros de santaj".

"Am iesit foarte clar in fata opinei publice, am spus ce am de spus despre mine, am asteptat ca domnul Basescu sa faca un gest de onoare intr-un fel sau altul. Nu poti astepta onoarea acolo unde nu este", a spus Antonescu.

El a aratat ca nu este dezamagit de gestul presedintelui, ci de oamenii care fac opinie in Romania.

"Ei (oamenii de opinie - n.r.) au o responsabilitate mare in ce priveste halul in care este societatea romanesca. Faptul ca presedintele unei tari isi permite sa faca asta si treaba aceasta e trecuta la faptul divers, e tratata in batjocura, ba chiar ii mai lauda golania, smecheria de care da dovada inca o data este o vina care nu-i doar a domnului Basescu. Domnul Basescu a gasit sat fara caini sau un mediu propice pentru a-si pune in valoare aceste apucaruri si trasaturi", a spus Antonescu.

Liderul PNL le-a urat "directorilor de constiinta din Romania" sa se minuneze in continuare de "iscusinta" lui Traian Basescu in "a arunca mizerii incoace si incolo si in a fugi de raspundere de fiecare data".

Sursa: Jurnalul National

Ponta vrea capetele lui Igas, Predoiu si Baconschi, pentru ratarea aderarii la Schengen... Orban, impotriva Aliantei PNL-PC: Liberalii se pot bate cu toate celelalte forte politice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x