Antena Căutare

Antonescu: Bugetul Guvernului Boc este nerealist

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, de la Palatul Parlamentului, ca bugetul Guvernului Boc pe anul 2011 este unul nerealist si nu reprezinta nici pe departe un instrument politic pentru iesirea Romaniei din criza, ci unul destinat propriei clientele politice.

"Aceasta rezolutie spune ca departe de a fi un instrument politic pentru revigorarea Romaniei, pachetul este destinat propriei clientele", a declarat Antonescu.

Liderul liberal a adaugat ca, din nou, majoritatea fondurilor bugetare din acest proiect vor fi la dispozitia membrilor Guvernului pentru alocari discretionare. Mai mult decat atat, Antonescu a catalogat acest buget ca fiind unul nerealist, care doar proiecteaza imaginatia unor politicieni corupti.

"Acest buget este unul nerealist, este proiectia unor imaginatii ale Guvernului", a adaugat Crin Antonescu.

De asemenea, liderul PNL a mentionat ca liberalii au depus o serie de amendamente care ar putea reglementa acest proiect de buget, pentru a-l transforma intr-un instrument politic pentru refacerea Romaniei.

Liberalul a mentionat ca neadoptarea bugetului nu reprezinta un obiectiv pentru grupul politic, dar ca aceasta trebuie, totusi, sa aiba o coerenta in privinta solutiilor ce urmeaza a fi adoptate in anul urmator.

Motiunea de cenzura a fost respinsa. Legea Salarizarii pe 2011, adoptata... Victor Ponta: "PSD va vota impotriva Legii bugetului de stat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x