Antena Căutare

Antonescu: Vinovati de esecul motiunii sunt parlamentarii transformati in taratoare mute

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, dupa ce motiunea de cenzura a picat, ca lupta nu se termina aici si ca vinovati pentru acest rezultat se fac parlamentarii puterii care s-au transformat in "taratoare mute, fixate de banci". Liderul liberal a precizat ca se gandeste sa depuna o noua motiune de cenzura.

"Traim intr-o tara condusa de un Guvern cu 10% sustinere din partea populatiei si 0 voturi din Parlament", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a tinut sa sublinieze ca responsabili de esecul motiunii si de felul in care a ajuns Romania nu sunt numai preesedintele Traian Basescu si premeirul Emil Boc, ci si toti acei parlamentari care au ales sa se transforme in "taratoare mute" si s-au supus ordinelor de partid.

"In dispretul tarii reale, a oamenilor de afara, tribunele Parlamentului au fost populate cu oameni ai PDL, cu ovatii proguvernamentale. Nu am mai vazut asa ceva de la defilarile lui Ceausescu", a spus presedintele PNL.

"Nu se termina lupta aici. Pana la urma este tara noastra pe care o vom elibera de aceasta clica", a mai spus Crin Antonescu.

Motiunea de cenzura depusa de Opozitie a picat, miercuri, cu 218 voturi "pentru" si o abtinere. Pentru ca Guvernul sa pice erau nevoie de 236 de voturi in favoarea motiunii.

Emil Boc: "A castigat ratiunea in fata populismului"... Emil Boc, "ingropat" de dosare in Parlament: Premierul nu si-a putut incepe discursul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x